nieuwbouw WONING PALM

MELLE
ben-woning
E-PEIL E20 (TARGET)
MASSIEFbouw
OPLEVERING DECEMBER 2018 (START DECEMBER 2017)

De moderne en massieve woning in een randgemeente van Gent wil in zijn groene omgeving open en licht zijn. Op een compact perceel met zuid gerichte tuin is een  woning ingepland met een aangenaam buitenterras als extra leefruimte. Er zijn veel relaties tussen de binnen- en buitenruimtes, met als doel er aangenaam en comfortabel te wonen op elk moment van de dag, van het jaar en van het leven.

De inzet van deze moderne en functionele eengezinswoning is de flexibiliteit om mee te groeien met zijn bewoners: er kan enkel op het gelijkvloers gewoond worden, de woning kan vlot een kangoeroewoning of een zorgwoning worden, en kan zelfs indien nodig vlot opgesplitst worden in 2 aparte woningen.

Deze BEN-woning heeft de ambitie om energetisch vlot beter te doen dan een E-peil van E20, met als basis een goed geïsoleerde en luchtdichte schil (S-peil van maximaal S25 en een luchtdichting beter dan n=1.0). Dit laden we verder op met een WTW-ventilatie-unit, een warmtepomp, douchewarmtewisselaar en zonnepanelen. En wie weet wordt de woning zelfs energiepositief!